DİYARBAKIR / DİCLE - Döğer Ortaokulu

Döğer Ortaokulu

0542 456 15 21(MEHMET BERAT ATEŞ)
Adres
DÖĞER MAH. AŞAĞI DÖĞER KÜME EVLERİ DÖGER ILK ÖĞRETIM OKULU BLOK NO 4A DİCLE / DİYARBAKIR
Vizyon
İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.
Misyon
Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.
2011-2012 ve 2012-2013 İlçe kızlar Voleybol Şampiyonu.
Öğretim Şekli :TEKLİ
KARAYOLU
Dicle ilçe merkezine okul servisimiz mevcuttur.
DÖĞER KÖYÜ /DİCLE /DİYARBAKIR
İlçe merkezine uzaklık 14 Km İl Merkezine Uzaklık 74 Km